, Sitemap
Tu recunosti sucul integral de mere?
Sucul de mere se obtine prin stoarcerea merelor. Acesta poate fi natural sau integral. Cateva dintre diferente este ca sucul natural 100% este facut din concentrate, apoi diluat cu apa, adaugandu-i-se, de cele mai multe ori, zahar, aditivi si conservanti.
Sucul integral de mere este sucul de mere proaspat stoarse si atat. La sucul integral Merada, doar ambalajul nu este din mar.

Pe langa faptul ca are un gust diferit, sucul integral
de mere arata diferit.

Sa fim seriosi!
Suc de mere verzi? Oare cum obtii verdele asta crud? Sa fie oare coloranti?
Asa arata sucul
adevarat de mere!

Trebuie doar sa iti aduci aminte cum arata sucul proaspat stors facut de mama sau bunica atunci cand pregateau prajitura cu mere!
Suc de mere sau ceai!
Un suc de mere fara "INIMEri" este ca si laptele de 0.1% grasime. In pulpa sunt toate elementele sanatoase.De ce ai bea altceva decat Merada?
Fiecare tip de suc are o tehnologie specifica de obtinere, dar fiecare tehnologie cuprinde operatii de baza pentru obtinerea sucului printr-un procedeu mecanic sau prin difuzie, precum si de limpezire a sucului brut prin diverse procedee. Sucul de mere poate fi obtinut prin: presare, centrifugare, difuzie.
Procedura tehnica utilizata de Merada se numeste "Presarea merelor... si atat". Practic, noi luam merele, le spalam, le zdrobim, apoi le punem la presat, ce iese din ele se cheama Merada.30 de zile
Atat e perioada de valabilitate a sucului, dupa desfacere.
In mod normal sucul proaspat de mere se oxideaza in cateva ore. O varianta ar fi sa se securizeze starea sucului prin conservanti dar atunci nu am mai putea spune nici "sanatos" si nici "natural". Sistemul "Bag-in-Box" este cea mai buna modalitate de a pastra intacte toate proprietatile sucurilor.
Avantajele utilizarii acestui sistem in cazul sucului integral Merada sunt:


 • Conservarea sucului de mere la aceeasi calitate, pe toata durata pastrarii acestuia in ambalaj
 • Nu exista riscul ca sucul de mere sa se deprecieze sau sa isi piarda din calitate
 • Controlul asupra temperaturii de servire
 • Reducerea cantitatii de materiale folosite, asta insemnand un cost mai redus
 • Reducerea spatiului de stocare
 • Reducerea cantitatii de deseuri, punga si cutia sunt usor separabile si reciclabileE mult
10 litri?
Nici pomeneala.
Te vei simti, pur si simplu, mai sanatos, chiar daca Merada nu e singurul factor care poate contribui la sanatatea ta fizica si afectiva. Dar celelalte lucruri benefice pentru tine le cunosti doar tu.
Motivul e Ghilea

Sucul de mere integral Merada este facut cu drag la Bistrita. Omul responsabil de farmece (care nu sunt farmece) este Ghilea. Culmea este ca domnul Ghilea face in general stalpisori-ornamentali. Pentru unii, drumul de la productia de stalpisori pana la stoarcerea merelor este foarte lung. Pentru domnul Ghilea acest drum e de fapt atat de scurt cat ai spune:

Cioc cioc!
Cine-i acolo?
Eu!
Care eu?
Eu, Merada!
Si ce vrei?
Sa iti dau sanatate,
Da' de unde ai tu atata sanatate?
Din INImar.

Motivul pentru care Merada este un suc atat de bun se datoreaza incapatanarii domnului Ghilea de a face suc de mere integral cu mere proaspat stoarse... si atat.
E atat de usor si de la indemana sa mai pui un pic de zahar.
E atat de usor si de justificat economic si ca business sa mai pui un pic de apa.
E atat de usor sa faci cum fac multi - sa schimbi reteta de dragul profitului.

Ghilea e nebun. Il iubim. Ne face sucul de fiecare data, asa cum am spus deja de zeci de ori, din mere proaspat stoarse si... atat.

Multumim Ghilea!
Zeci de mii de romani vor auzi de tine si iti vor fi recunoscatori!

Incepand cu noi!Sa iti fie
de bine!
Daca am realiza un proces de limpezire a sucului, s-ar indeparta toate proprietatile benefice sanatatii aflate in inima marului.
Sucul de mere tulbure are un gust mai bun si o consistenta crescuta. In plus, are o concentratie de polifenoli de patru ori mai mare decat cel limpede. Acestia se regasesc in "INIMEri", care prin limpezire sunt indepartati, dar in care se afla cele mai multe proprietati si beneficii. "INIMErii" au grija de tine si de sanatatea ta, sa fii ferm si in corp, si in gandire. Intr-adevar, sucul limpede arata bine, dar sucul tulbure e sanatos. Si in final, doar asta va conta.
Proprietatile Merada
 • ajuta la intarirea sistemului imunitar, deoarece contin vitamina C
 • previne aparitia bolilor de inima pentru ca sunt bogate in flavonoizi, care au efect antioxidant
 • previne aparitia mai multor forme de cancer: de colon, prostata sau de san
 • reduce colesterolul rau si cresc nivelul celui bun
 • previne aparitia cariilor dentare, deoarece are proprietati antibacteriene
 • ne protejeaza de boli ale creierului, deoarece contin niste substante numite fitonutrienti, care ne feresc de bolile neurodegenerative precum Alzheimer si ParkinsonSa iti fie
de bine!

PERSOANA DE CONTACT
MIhaela Tamas - mihaela@cantinna.ro

Copyright © 2011
S.C. Creatica Media S.R.L
Str. Buna Ziua Nr. 37A - Cluj Napoca


Bea un mar!
Bea Merada!

Numele si prenumele Dvs.

Adresa de email

Telefon mobil

Mesaj


Esti robotel?
3 + 7 =